Salgs – og leveringsbetingelser ved køb på Twisted Leafs webshop.

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.twistedleaf.dk / www.drinktwistedleaf.com  

 1. Hjemmesidens ejer

Webshoppen ejes af:

Twisted Leaf ApS

CVR.nr.: 38662805

Raffinaderivej 8, 1. sal

København S

Tlf: 30882882

@: shop@twistedleaf.dk


 1. Aftaleindgåelse

Når du afgiver din ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en ordrebekræftelse til din e-mail. Når du har modtaget en ordrebekræftelse, er der indgået en bindende aftale. Når vi afsender varen fra vores lager, vil du modtage en mail fra os med yderligere oplysning om det forventede leveringstidspunkt og dato for leveringen. I hverdagen bestræber vi os på at sende alle ordre som er bestilt senest kl. 14 samme dag. Bestillinger lagt over weekenden må forvente længere behandlingstid.  


 1. BETALING

Twisted Leaf modtager følgende betalingsmidler:

ApplePay

MasterCard

Visa

Dankort

MobilePay

Beløbet for varerne trækkes først på din konto, når varerne afsendes. I forbindelse med dellevering trækkes kun det beløb svarende til den faktiske levering.

 

 1. LEVERING

Vi tilbyder kun levering til adresser i Danmark.

Vi afsender pakker hver tirsdag og torsdag pakkes senest kl. 15 så alt afhængig af hvornår du lægger din bestilling. Efter afsendelse med PostNord varierer leveringstiden jvf deres kørsel.  Der kan dog forekomme længere leveringstider for særlige varegrupper og helligdage. Ordrer indeholdende bestillingsvarer vil som udgangspunkt have en længere leveringstid. Du kan se den forventede leveringstid under den pågældende vare på vores hjemmeside. Vi tilbyder leverings med PostNord og indenfor Storkøbehavn med cykellevering til privatadresse – du kan også afhente din bestilling på vores adresse i København efter aftale.


 1. FORTRYDELSESRET

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du;

 • Har modtaget din vare eller den person, du har valgt, har modtaget den.
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Hvis du har bestilt flere varer hos os, og varerne ikke leveres samtidig, løber din fortrydelsesfrist først fra modtagelsen af den sidste vare i ordren.

Hvis fortrydelsesfristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsdag, forlænges fristen til den efterfølgende hverdag.

 

Undtagelser til fortrydelsesretten

Det er ikke alle varer, som du kan fortryde og returnere. Følgende varekategorier er ikke omfattet af fortrydelsesretten:

 • Varer, som har en bedst før dato indenfor 3 måneder.

Derudover mister du din fortrydelsesret, hvis:

 • Du bryder forseglingen på flaskerne. Udtrykket ”forsegling” omfatter også særlig emballage, som beskytter varen og tjener som sikkerhed for, at varen ikke har været åbnet.

 

Hvad gør jeg, hvis jeg vil fortryde?

Hvis du ønsker at fortryde dit køb, skal du inden fortrydelsesfristen udløber give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Du kan give os meddelelse ved enten at sende en mail til shop@twistedleaf.dk under emnet fortrydelsesret.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.


Returnering af varen og betaling af returomkostninger

Når du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb, skal du sende eller aflevere varen til Twisted Leaf ApS, Raffinaderivej 8, 1. sal. 2300 København S  

Returneringen af varen skal ske uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at returnere varen.

Du skal selv betale omkostningerne i forbindelse med din returnering.

 

Tilbagebetaling af købssummen ved fortrydelse

Hvis du fortryder hele dit køb, refunderer vi den fulde købesum til dig inklusiv eventuelle leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke i følgende tilfælde:

 • Hvis du kun ønsker at returnere dele af din ordre, tilbagebetaler vi ikke eventuelle leveringsomkostninger.
 • Hvis du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får du dog ikke merudgiften refunderet.

Vi refunderer købssummen uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet. Tilbagebetalingen vil foregå med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har accepteret en anden tilbagebetalingsform. Tilbagebetaling sker altid gebyrfrit for dig.

Vi har dog ret til at tilbageholde købssummen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varen er sendt eller leveret tilbage til os.

Emballage og varens stand ved tilbagelevering

Når du returnerer en vare til os, skal du tilbagelevere den i original emballage.

Det er dit eget ansvar at sikre, at varen er forsvarligt indpakket, når du sender den retur. Du bærer nemlig selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den.

 

 1. REKLAMATION

Som kunde har du ifølge købeloven reklamationsret, hvis varen har en mangel, denne ret frafalder 3 måneder før varens bedst før dato .

 

Hvordan reklamerer jeg?

Hvis du ønsker at reklamere og ombytte varen, skal du inden for 3 hverdage efter modtagelse sende en mail til vores shop@twistedleaf.dk Vi anbefaler dig at reklamere til os hurtigst muligt efter du har opdaget manglen. Send os gerne et billede af produktet sammen med beskrivelsen af fejlen.

Ved returneringen af varen, skal du sørge for, at varen er forsvarligt emballeret og sikre dig, at du modtager en kvittering, så vi kan refundere dine rimelige fragtomkostninger.

 

 1. KLAGEMULIGHEDER

Ønsker du at klage over et køb fra vores webshop, skal du i første omgang sende en mail til vores kundeservice på shop@twistedleaf.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus her: https://kpo.naevneneshus.dk/Public/Home/ChooseLoginProvider?returnUrl=https://kpo.naevneneshus.dk/External

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage, skal du angive vores e-mail adresse shop@twistedleaf.dk